Tricotajele - potrivite pentru orice ocazie

Tricotajele nu au iesit niciodata din moda pentru ca protejeaza corpul de frig in timpul iernii sunt lejere, ofera confort. Si in restul anotimpurilor sunt folosite cu succes, mai ales dimineata si seara cand sunt temperaturi mai scazute.

Noutatea adusa de moda 2009 in privinta tricotajelor este accentuarea feminitatii.
Se poarta lookul masculin "indulcit" de accesorii foarte feminine. De aceea poti sa-ti evidentiezi talia purtand curele cat mai late si eventual lucioase (din piele lacuita) pentru a obtine un look glamour si in tendinte. Acest lucru este valabil si in cazul puloverelor drepte sau mulate pe corp, dar si al rochitelor din lana impletita.Tricotajele pot lua orice forma: rochii, fuste, chiar si pantaloni. In privinta accesoriilor, pe langa manusile si fularele din lana, se vor purta in moda de toamna-iarna 2009.

O tinuta alcatuita din cap pana in picioare din tricotaje ar putea sa nu fie chiar cea mai potrivita alegere daca exagerezi, de aceea tricotajele trebuie asortate cu alte articole vestimentare din alte materiale. Stii deja ca puloverele se asorteaza foarte bine cu jeansii, iar daca sunt subtiri pot fi purtate si peste rochii din materiale fluide.

Acum sigur stii cum sa fii stralucitoare si sa ai un look glamour!