Cum cumpar ?

I. DESPRE PRODUSE SI CUMPARAREA LOR

1. Echipa Angar face tot posibilul pentru a va prezenta cat mai clar produsele. Produsele in general sunt disponibile in mai multe culori si marimi, avand posibilitatea selectarii marimii dorite, dupa care alegeti culoarea dintr-o lista cu culorile disponibile pentru marimea indicata. In cazul in care comandati mai multe marimi/culori la un singur produs, prin optiunea ÇOMANDATI EN-GROS’ aveti posibilitatea completarii cantitatilor intr-un tabel marimi(pe coloane)/culori (pe randuri).

2. Culoarea produselor este prezentata cat mai clar. Acest lucru nu garanteaza ca se va vedea la fel pe orice monitor folosit.

3. La descrierea fiecarui produs sunt afisate cotele cele mai importante de dimensiuni pentru fiecare marime

4. In cazul in care o anumita culoare sau marime nu este disponibila in lista de selectii, inseamna ca acesta nu mai este in stoc

5. Cand veti face o comanda, veti primi un e-mail pentru confirmarea comenzii. Pentru orice fel de probleme intervenite la o comanda va vom anunta.

6. Produsele alese sunt introduse in cosul de cumparaturi, care este afisat permanent cu posibilitatea modificarii cantitailor. Cantitate 0 inseamna produs sters din cos. Valoarea discountului aferent comenzii este de asemenea permanent afisat.

7. Ati ales toate produsele ? Click pe FINALIZARE COMANDA din cosul de cumparaturi. Aveti nevoie doar de adresa de email, fara sa creati un cont si fara parola. In cazul in care sunteti la prima comanda este nevoie sa completati datele de livrare si facturare. Daca ati mai facut o comanda pe site-ul nostru aceste date se afiseaza cu posibilitate de modificare.

8. Inainte de confirmarea comenzii alegeti modalitatea de transport :
                Curier - 20 ron (livrare in 24-48 ore)
                Posta Romana - 15 ron ( livrare in 2-5 zile lucratoare)

9. In cazul in care doriti sa returnati produsul, o puteti face conform "Politicii de returnare".


II. PLATA

1. Dupa finalizarea comenzii inainte de confirmarea valorii alegeti modalitatea de plata : ramburs (in momentul primirii coletului) sau Card bancar.

2. Imediat ce vi se va accepta comanda, veti fi informat in legatura cu termenul si mijloacele de livrare.


Echipa Angar va multumeste ca ati accesat acest site si spera sa va ofere intotdeauna servicii de calitate!
Spor la cumparaturi!